Z výroční zprávy 2015 - PODĚKOVÁNÍ

12.06.2016 12:58

 

Činnost organizace by nebyla myslitelná bez vzájemné podpory a spolupráce celého našeho týmu. Děkujeme paní Ditě Vohlídalové za její lidskost, laskavost, velkou odpovědnost a realizační schopnosti. Děkujeme Kláře Kořínkové, která se od samého začátku naší existence pečlivě a svědomitě stará o děti v miniškolce a tím pomáhá spoluvytvářet celý realizační tým. Děkujeme Lence Svatoňové, která svým humorem a tolerancí pomáhá vytvořit zázemí našeho sdružení.
     Děkujeme všem milým přátelům, příznivcům, podporovatelům a především rodičům za přízeň, za otevřenou-lidskou komunikaci, za některé podněty, nápady, děkujeme za drobné dárky, hračky a jiné potřeby.
     Velké díky také patří našim rodinám za podporu, pochopení a především důvěru a trpělivost. Vzhledem k tomu, že jsme většinu práce vykonávali dobrovolnicky nebo s pomocí našich rodin - děkujeme našim mužům a dětem.
 
Poděkování také patří panu řediteli SPŠ Česká Lípa a kolektivu za pochopení a porozumění a za pomoc s některými pracemi provozního charakteru.
 
Město Česká Lípa poskytlo dotaci na provozní náklady z programu školství, děti a mládež.
 
Děkujeme
Vaše Dětské centrum Delfínek